3house Universitate

Amplasat în inima capitalei, pe strada Tudor Arghezi, nr. 8-10, 3house Universitate creează atmosfera în care să te simți mereu bine venit. Birouri private sau în open space, toate serviciile incluse și abonamente flexibile, în funcție de nevoile tale. Biroul tău crește odată cu echipa ta.

Prețuri

Open space

Resident

Acces nelimitat
Birou dedicat
250 de euro
Regular

100 de ore/lună
Birou flexibil
170 de euro
Casual

40 de ore/lună
Birou flexibil
100 de euro
Ad-hoc pentru o zi 25 de euro

* Prețurile nu conțin TVA.

Birouri pentru echipe

Team Office Desk începând de la 350 euro/lună

* Tarifele variază în funcție de perioada contractuală, suprafața biroului și alte condiții. Birourile sunt destinate echipelor de minim 3 oameni. 

Adresă

Strada Tudor Arghezi 8-10, București

Mijloace de transport

Metrou: Stația Universitate (M1) se află la 350 m de 3house. Puteți folosi ieșirea „Teatrul Național” sau „Intercontinental”.

Autobuz: Următoarele autobuze au stații la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de 3house: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 336, 601.

Mașina: Puteți opta pentru unul dintre locurile de parcare de la Intercontinental sau Universitate. Există un număr limitat de locuri de parcare și în clădirea în care este situat 3house.

Beneficii în locație

House Manager Poți apela cu încredere la echipa noastră pentru orice problemă de luni până vineri, între 09:00-18:00.
Săli de ședințe, Cabine Skype Atunci când ai nevoie de intimitate, îți punem la dispoziție săli pentru întâlniri sau convorbiri telefonice importante.
Servicii de curățenie Nu trebuie să îți faci nicio grijă privind administrarea biroului tău. Echipa noastră se asigură că toate spațiile se află într-o stare perfectă.
Fructe proaspete Apa, cafeaua și fructele proaspete sunt la discreție
Internet de mare viteză Beneficiezi de conexiune la Internet de mare viteză atât pentru tine, cât și pentru clienții tăi
Printer, Copyer, Scanner Fiecare etaj este dotat cu multifuncționale performante
Zone de relaxare, socializare Pentru momentele în care vrei să te bucuri de o pauză sau de o conversație valoroasă

Vreau să aflu detalii