Ad-hoc pentru o zi

Dacă vrei să testezi experiența unui spațiu de coworking, să schimbi temporar mediul de lucru sau pur și simplu ai o zi plină de întâlniri și cauți un loc aproape, de unde să lucrezi, 3house are soluția pentru tine. 

Întâlnește comunitatea 3house

SmartDreamers

SmartDreamers oferă soluția tech de Recruitment Marketing Automation utilizată de către companii globale sau în creștere accelerată. Faptul că dezvoltăm produse utilizate de branduri din Fortune 500 ne face mândri. Fiind ajutați și de vibe-ul excelent dat de spațiile 3house, contribuim cu soluții smart care ajută recrutorii și candidații din întreaga lume.

Shutterstock

Shutterstock este furnizorul global de conținut vizual care licențiaza fotografii, vectori, clipuri video și muzică companiilor, agențiilor de marketing și organizațiilor media din întreaga lume. Deschiderea unui birou local pentru teritoriile României și Bulgariei, găzduit de spațiile bine gândite de la 3House, este parte din misiunea sa de a personaliza experiența comunității creative cu produsele companiei. Vă așteptăm pe la noi, cafeaua e grozavă aici!