Construim spațiul în care tu câștigi timp

Povestea noastră

3house s-a născut din dorința noastră de a crea un loc cald și primitor, care să îți ofere toate resursele de care ai nevoie pentru ca tu să ai mai mult timp pentru tine. Un loc în care să poți construi cea mai bună versiune a ta, în viață și în business.

Valorile noastre

Autenticitate

Suntem un brand 100% românesc, construim următorul nivel în co-working și creăm experiențe valoroase pentru oameni și companii. Ne plac lucrurile făcute bine și punem accent pe onestitate și transparență.

Ospitalitate

Să te simți bine unde lucrezi reprezintă misiunea noastră principală. Din momentul în care pășești pragul 3house, fie că ești vizitator, membru sau partener, ai parte de toată atenția și suportul nostru. Ospitalitatea ne definește, personal și profesional.

Cu un pas înainte

Având experiență în co-working și antreprenoriat, am pus bazele unui nou concept de spații de lucru all-inclusive pentru ca tu să fii cu un pas înainte, mai aproape de succes, fie că ești antreprenor, intraprenor, freelancer sau angajat.

Echilibru

Înțelegem complexitatea și varietatea nevoilor tale pe parcursul unei zile de lucru. Fie că ai nevoie de inspirație, socializare sau de intimitate, scopul nostru este să îți construim mediul potrivit pentru tine astfel ca tu să te poți concentra pe ceea ce contează.

Dezvoltare

La fel ca și tine, și noi încercăm să fim mai buni în tot ceea ce facem, să evoluăm constant. Ne concentrăm eforturile în crearea unui mediu care încurajează atât performanța și colaborarea cât și o calitate mai bună a vieții membrilor săi.

Calitate

Nu ne mulțumim niciodată cu puțin și căutăm constant cele mai bune produse și servicii pentru echipă, clienți și membri. De aceea ne asigurăm că toți partenerii și furnizorii noștri respectă cele mai înalte standarde de calitate.