Spații pentru echipe de orice mărime

3house creează mediul de lucru ideal pentru fiecare companie, venind cu soluții personalizate de infrastructură și design, în funcție de nevoile fiecărui business.

Acces la inovație

Un spațiu colaborativ aduce împreună antreprenori și profesioniști din diferite domenii de activitate, uniți de dorința de a fi mai buni în tot ceea ce fac. O simplă discuție poate deschide calea unor colaborări de succes.

Productivitate mai bună

Oamenii care lucrează într-un mediu plăcut, prietenos, alături de echipe pasionate de proiectele lor sunt mai motivați, și, prin urmare, mai productivi. Eficiența crescută înseamnă rezultate mai bune în business. Toată lumea câștigă.

Flexibilitate pentru angajați

“Să lucrezi acolo unde te simți bine” reprezintă un beneficiu important pentru angajați. Un mediu de lucru creativ, aproape de ce contează și în care să îți poți crea propriul spațiu nu e un simplu trend, ci o prioritate pentru companiile interesate de bunăstarea echipelor lor.

Salvează timp și resurse!

Eficientizarea resurselor administrative este motivul principal pentru care tot mai multe companii aleg 3house. O mutare la noi înseamnă aproape 0 investiții, pentru că totul este construit în avans iar serviciile sunt facturate o singură dată pe lună.

Cere o oferta

3house în presă

Forbes Romania

Coworking-ul, ca factor de dezvoltare

Revista Biz

Trei antreprenori români lansează un nou concept de spații de lucru

start-up.ro

”Căsuța din copac” are servicii all-inclusive pentru business-uri: povestea 3house